"Doa Bersama" 

Het Ministerium doet een oproep aan de gehele gemeente van de GKIN om in eenheid Gods aangezicht te zoeken en om samen Gods hulp te smeken in deze crisis.

Laten wij daarom samen thuis meedoen met de ‘Landelijke Gebedsavond GKIN’, dat elke woensdag gehouden wordt om 19.30 uur, vanaf 10 oktober 2021.

 

1. Prijs en loof God dat de covid-19 pandemie steeds meer onder controle is. Dank God voor alle versoepelingen van de maatregelen, zoals het loslaten van de anderhalvemetersamenleving. Dank God dat wij steeds dichter bij de situatie van vóór de pandemie komen. 
 
2. Dank God dat de kinderen en jongeren weer naar fysieke les/ college gaan. Bid dat het goed gaat met hen in hun ontwikkeling en in hun studie.
 
3. Bid om Gods zegen voor vaccinatie beleid en uitvoering. Bid om Gods wijsheid voor de regering die verantwoordelijk is in het nemen of aanpassen van de corona maatregelen.  
 
4. Bid dat wij, ondanks de versoepelingen nog steeds alert zijn en onze persoonlijke verantwoordelijkheid nemen. Dat wij goed voor onze gezondheid zorgen. Bid voor mensen die nog getroffen zijn door covid-19 en mensen die worstelen met de gevolgen van covid-19.
 
5. Bid om Gods bescherming en zegen voor de aanpassing van de corona maatregelen in onze kerk. Bid om enthousiasme van de gemeenteleden om weer de fysieke eredienst bij te wonen, nu de capaciteit vergroot is. Bid dat de erediensten in alle facetten beleefd mag worden zoals voorheen. Dat wij God ook weer mogen prijzen en aanbidden in gezangen. 
 
6. Bid voor de Online Landelijke Eredienst (OLE) van GKIN en andere (online) kerkelijke activiteiten. 
 
7. Bid voor de kerkleiders in Nederland, België, Indonesië en overal in de wereld. Bid voor de predikanten en ouderlingen van de GKIN. 
 
8. Bid voor de wereld met allerlei hedendaagse uitdagingen, zoals: vluchtelingenstroom, klimaatverandering, onderdrukking, economische herstel na corona, etc.
 
9. Speciale gebeden voor uw regio/HSK: gezinnen, zieken, ouderen, mensen met problemen ...  
 
10. Persoonlijke gebedspunten: …….
(eindigend met gezamenlijk het Onze Vader).