"Berita tentang virus Corona"

UPDATE van 28 juni 2021

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen, zoals wij hebben kunnen vernemen in het nieuws, heeft het moderamen besloten om de versoepelingen in stappen toe te passen binnen GKIN.
De enige verandering die binnen GKIN geldt op dit moment is dat het mondkapje af mag als u tijdens de viering in de kerk zit.
Als u loopt moet u nog steeds een mondkapje dragen.
Alle andere regels blijven ongewijzigd.

 

 

UPDATE van 14 juni 2021

Met dank aan God, zal vanaf D.V. 27 juni 2021 HSK Antwerpen naast alle andere regio’s van GKIN eveneens weer fysieke erediensten houden .

 

UPDATE van 25 mei 2021

Met dank aan God, zal vanaf D.V. 13 juni 2021 regio Rotterdam / Dordrecht naast alle andere regio’s eveneens weer fysieke regionale erediensten houden.

Houdt er rekening mee dat u zich moet aanmelden om de dienst te kunnen bijwonen.

 

UPDATE van 30 april 2021

Met dank aan God, zal vanaf D.V. 9 mei 2021 regio Arnhem / Nijmegen naast regio Rijswijk / Den Haag, Amstelveen en Tilburg eveneens weer fysieke regionale erediensten houden

 

1 april 2021

Vanaf D.V. 18 april 2021 zal GKIN beginnen met haar fysieke regionale erediensten.

Door de verschillen in de regio’s en de voortschrijdende ontwikkelingen in Nederland en België is het belangrijk dat u als bezoeker hier goed over wordt geïnformeerd.

Houdt er rekening mee dat u zich moet aanmelden om de dienst te kunnen bijwonen.

Het belangrijkste om te weten is dat GKIN regio Rotterdam-Dordrecht en regio Arnhem-Nijmegen GEEN fysieke dienst houden tot eind mei. 

De opstartdatum van HSK Antwerpen is nu nog niet bekend.

Deze website wordt regelmatig geüpdatet.