Van de Redactie

Wie heeft de WK die in BraziliĆ« gehouden werd dit jaar niet gezien? Ook als wij niet van voetbal houden weten wij dat afgelopen maanden juni en juli bijna iedereen hierover heeft gepraat. Wat hun favoriete team is, wat hun voorspellingen waren, wat goed ging en wat fout ging.

Eigenlijk is commentaar wel goed, want van sommige commentaren kunnen de teams beter gaan spelen, beter presteren. Maar alleen commentaar geven is niet voldoende, wij moeten ook doeners worden, want dan kunnen wij goed begrijpen waarom beslissingen genomen worden of dingen worden gedaan.
 
Hoe zit het met ons christelijke leven? Hebben wij iets gedaan zodat ons christelijke leven beter wordt? Of willen wij alleen commentators zijn?
 
Wij kunnen in deze editie lezen dat er ook veel dingen zijn gebeurd in de GKIN zelf. Vele activiteiten georganiseerd, dit betekent dat wij in beweging zijn. Maar in welke richting gaan wij? In Mattheus 5 : 13-16 staat: Laat uw licht alzo schijnen voor de mensen, dat zij uw goede werken mogen zien en uw Vader, Die in de hemelen is, verheerlijken.
 
Wij moeten het licht zijn voor de wereld, met Zijn licht gaan wij beginnen met in onze omgeving verandering te maken. Dit geven wij met Kerst als een waardevol geschenk aan onze naasten. Vreugde.
 
Lees meer.