Nieuws

Op zondag 29 maart zal ds. Marla Winckler-Huliselan (ivm. verhindering ds. Linandi) voorgaan in de Online Landelijke Eredienst (OLE) van GKIN in de Pauluskerk te Tilburg en begint om 14:00 uur. Het thema van de dienst is "Troost, troost mijn volk / Hiburkanlah, hiburkanlah umat-Ku", genomen uit Jesaja 40:1,11 en Johannes 14:15-20, 26-28.

De dienst zal worden uitgezonden via Youtube, te bereiken via de volgende link:
 
De liturgie kunt u hier vinden.
 
De collecte (het bedrag is aanpasbaar!) kunt u via de volgende link overmaken:
 

Wij wensen u allen een gezegende dienst toe.

 UPDATE - 25 maart

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen zoals wij hebben kunnen vernemen in het nieuws zijn we opgeroepen om alle sociale contacten te vermijden indien deze niet noodzakelijk zijn tot 1 juni. Hierdoor zijn we genoodzaakt alle (fysieke) bijeenkomsten van GKIN te annuleren en door te gaan met de Online Landelijke Erediensten. 

Voorbereidingen voor de regionale Paasviering en bazaars begin juni zullen vervallen. Pastorale en diaconale taken aan gemeenteleden zullen telefonisch of via  video calling plaatsvinden.

Gezien de dagelijks ontwikkelingen wordt de website van GKIN regelmatig bijgewerkt met actuele berichtgeving en informatie over de online diensten / bijeenkomsten. 

Wij willen u vragen deze in de gaten te houden. 

Wij wensen u allen Gods onmisbare zegen toe in deze moeilijke tijd.

Wilt u de Online Landelijke Eredienst van zondag 22 maart 2020 onder leiding van ds. Marla Wincker-Huliselan in de Pauluskerk te Tilburg nog eens terugkijken?

Klik dan op de volgende link van Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=maTrbN-HBhI.